خدمات سرور hp | سرور اچ پی | hp server

معرفی انواع سرور hp

شرکت hp یک از بزرگترین تولید کنندگان سرور و تجهیزات شبکه میباشد.  شرکت اچ پی یک کمپانی آمریکایی چند ملیتی میباشد که در زمینه تولید و ساخت تجهیزات شبکه ، سرور ، استوریج  ( ذخیره سازی شبکه ) و نرم افزارهای مربوطه فعالیت دارد. محصولات شرکت hp در زمینه سرور در بیشتر دیتاسنتر و مراکز داده ایران و خیلی از کشورهای دنیا در حال استفاده میباشد و سهم بسیار زیادی از فروش سرور در بازار به این کمپانی تعلق دارد. سرورهای کمپانی hp  در دسته بندی های مختلف برای کاربری های مختلف طراحی و عرضه شده اند  بطوری که از محیط های SMB  (شرکت های کوچک و متوسط) گرفته تا دیتاسنترهای بزرگ و enterprise  همگی میتوانند متناسب با نیاز خود از سروهای کمپانی اچ پی استفاده نمایند.قدرت پردازشی بالا، قابلیت ارتقاء سخت افزاری مناسب، مدیریت از راه دور توسط ILO و تنوع مدل از دلایل انتخاب سرورهای hp بشمار میروند. امروزه اکثر پیاده سازی هایی که جهت انجام مجازی سازی و تبدیل سرورهای فیزیکی به مجازی در دیتاسنترها و مراکز داده انجام میگیرد روی سرورهای hp انجام میگیرد و اتفاقا بازخورد مناسبی هم از این انتخاب وجود دارد.

انواع سرور اچ پی (HP Server)

با توجه به رشد تکنولوژی مجازی سازی حتی در شرکتها و موسسات کوچک، سرورهای اچ پی امروزه به اولین انتخاب جهت پیاده سازی انواع مجازی سازی ( سرور ، شبکه ، دسکتاپ ) تبدیل شده اند. راحتی استفاده، در دسترس بودن تجهیزات و قطعات سرور hp ، قدرت پردازشی مناسب و آشنایی اکثر مدیران شبکه از دلایل محبوبیت سرورهای hp بشمار میرود. سرورهای اچ پی در یک دسته بندی که خود شرکت hp انجام داده است میتواند به صورت زیر باشد :

  • سرورهایی که در رک نصب میشوند یا سرورهای Rackmount
  • سرورهایی که بصورت ایستاده نصب میشوند یا سرورهای Tower
  • سرورهای Synergy
  • سرورهای   Hyperconverged
  • سرورهای Converged
  • سرورهای بلید یا Blade Servers
برای آشنایی بیشتر با انواع سرورهای اچ پی به شرح انواع آنها پرداخته و مفصل تر درباره آنها صحبت خواهیم نمود

سرورهای HPE Synergy

سرورهای synergy که با شعار composable معرفی شدند بوسیله یکی و ادغام کردن لایه های محاسباتی سرور ، شبکه و تجهیزات ذخیره سازی ( لازمه پیاده سازی دیتاسنتر نرم افزاری ادغام سه لایه گفته شده میباشد ) هزینه های جاری و عملیاتی سازمان را کاهش داده و زمان لازم برای پیاده سازی و راه اندازی زیرساخت اپلیکیشن های مختلف را بشدت کاهش میدهد. در سیستمهای synergy در هنگام تعریف یک سرویس جدید در دیتاسنتر ، بصورت خودکار منابع پردازشی در هر سه لایه گفته شد سریعا ایجاد و را ه اندازی میگردد و ادمین مدام درگیر تنظیم دستگا ها و سرورهای مختلف نمیشود و از یک کنسول مرکزی کل مجموعه synergy را مدیریت می نماید. سرورهای synergy دارای یک frame میباشند که اجزاء دیگر درون frame نصب میشوند.فریم مشابه شاسی در سرورهای blade میباشد.

سرور hpe synergy

سرورهای HPE Hyperconverged

راهکارهای hyperconverged شرکت hp راهکاری است که در آن لایه های محاسباتی سرور ، شبکه و تجهیزات ذخیره سازی که به ترتیب ، server ، network و storage میباشند در یک بستر مجازی سازی ادغام شده و بصورت یک پکیج ارائه میشود.نکته مهم اینجاست که این راهکار ادغام شده بصورت software-defined یا نرم افزاری و در سطح یک هایپروایزر مانند vmware esxi پیاده سازی میشود و کلیه عملیاتی که در قبل از این در سطح سخت افزار مدیریت میشد اکنون در سطح نرم افزار و بدون پیچیدگی های قبلی انجام میگیرد.در این راه حل از وابستگی به سخت افزارهای اختصاصی جدا میشویم و یک لایه نرم افزاری انتزاعی روی سخت افزار مینشیند تا محدودیتهای استفاده از یک برند خاص را برای ما از بین ببرد. در سرورهای hyperconverged معمولا از راهکار مجازی سازی یک شرکت مثلا vmware استفاده میشود و برای مواردی چون مجازی سازی در شبکه و یا راه اندازی vdi یا مجازی دسکتاپ کاربرد دارد.

سرور hp سری Hyperconverged

سرور اچ پی مدل Hyperconverged 250

 

سرورهای HPE Converged

سرورهای Converged شرکت hp سرورها و پلتفرمی میباشند که برای مصارفی مانند مجازی سازی ، بیگ دیتا ، رایانش ابری و کاربردهای دیگری مثل ویپ و collaboration مورد استفاده قرار  میگیرد. ادغام شدن لایه های سخت افزاری سرور ، شبکه و ذخیره ساز دیتا و نرم افزارهای مدیریتی مربوطه باعث شده تا هنگام راه اندازی یک سرویس یا اپلیکیشن در شبکه یا دیتاسنتر با پیچیدگی های معمول در زیرساخت شبکه مواجه نشویم.

سرور رکمونت hp

سرور رکمونت به سروری گفته میشود که دارای ریل مخصوص جهت نصب درون رک میباشد. این سرورها معمولا بخاطر طراحی خاصی که دارند از دو یا چهار سی پی یو و تعداد زیادی اسلات رم پشتبانی نموده و از قدرت پردازشی مناسب جهت کاربردهای شبکه و مجازی سازی در دیتاسنترها برخوردار میباشند. این سرورها جهت نصب داخل رک در سایز یک ، دو و چهار یونیت بسته به مدل آن تولید میشوند. یکی از پراستفاده ترین و پرکاربردترین سرورهای رکمونت سرورهای سری DL از خانواده Proliant میباشد.سرورهای سری DL بصورت ماژولار طراحی شده و دارای ویژگی ارتقاپذیری خوبی میباشد. سری DL300 و DL500 پرکاربردترین سرورهای این گروه میباشد.سرورهای DL380 و DL360 با پشتیبانی از پردازنده ، حافظه رم و کارت های گرافیکی مناسب مجازی سازی و راه اندازی انواع سرویس ها در شبکه بوده و سرور DL580 و DL560 قدرت پردازشی بسیار بالایی داشته و برای مراکز داده و رایانش ابری یا کلودها مناسب میباشد. همانطور که میدانیم سرورهای رکمونت hp سری  DL خیلی محبوب میباشد. ( مانند سرور DL380 یا DL580 ) ولی رده دیگری نیز با عنوان سرورهای Density-Optimized  نیز وجود دارد که دارای دو نوع سرور با نام Apollo  و Moonshot  میباشند. رده سرورهای Apollo  بیشتر برای کاربردهای محاسباتی سنگین ، آنالیز داده و بیگ دیتا میباشد. برای مثال مدل hp Apollo 8000 بعلت حجم بسیار بالای پردازشی به سیستم خنک کننده با آب یا water cooling مجهز گردیده است.در مدل پردازشی آپولو ، سرورها درون رک قرار میگرند و حجم بالایی از پردازش را در اختیار ما قرار میدهند.

سرورهای تیغه ای اچ پی ( HPE Blade  )

سرورهای تیغه ای یا blade شرکت اچ پی که میتوان آنها را بخشی سیستمهای Converged اچ پی به حساب آورد دارای معماری مشابه بوده و سه لایه شبکه، سرور و استوریج تجمیع شده و یک زیرساخت کلی و مرکزی در اختیار ما قرار میدهد.در سرورهای blade تنها یک بستر مدیریتی برای همه اجزاء شاسی و سرورها در اختیار ما قرار میدهد و همین موضوع کار مارا خیلی راحت میکند.سرورهای Blade برای پیاده سازی مجازی سازی سرور و مجازی سازی دسکتاپ یا vdi بهینه سازی شده و کارایی خوبی از خود نشان میدهند.دستگاه از یک شاسی بنام Enclosures و تعدادی تیغه سرور تشکیل شده که تیغه ها بصورت عمودی در شاسی قرار میگرند. در شکل زیر نمایی از شاسی blade و تیغه های نصب شده درون شاسی را مشاهده میکنید :

 

سرور hp blade

سرور اچ پی سری ML

در سری ML  یاTower  که مخصوص بیزینس ها و کسب و کارهای کوچک میباشد.سرورهای سری ML که مخفف Modular Line میباشند به سرورهای تاور Tower یا ایستاده معروف میباشند.این گروه از سرورهای hp برای نصب نیاز به رک نداشته و بصورت ایستاده قابل استفاده میباشد.البته مدل ML300 توانایی نصب در سرور را دارد. سرورهای HP Proliant که در رده ML تولید میشوند بیشتر مناسب شرکتها و بیزینس هایی میباشد که هنوز کامل توسعه نیافته اند و در حال رشد میباشند و یا برای دفاتر و شعبات ریموت نیز قابل استفاده میباشد.این موضوع برای این مطرح میشود که قدرت پردازشی این سرورها به اندازه قدرت پردازشی سرورهای سری DL و یا Blade نمیباشد و بایستی به این نکته توجه ویژه نمود. انواع سرورهای hp به چند مدل که در Generation9 در حال تولید میباشد تقسیم بندی میشود که به شرح زیر میباشد :

  •  سرور اچ پی  ProLiant ML10 Gen9 Server
  •  سرور اچ پی  ProLiant ML30 Gen9 Server
  •  سرور اچ پی  ProLiant ML110 Gen9 Server
  •  سرور اچ پی  ProLiant ML150 Gen9 Server
  •  سرور اچ پی  ProLiant ML350 Gen9 Server

سرور ML10 یک سرور ارزان و سطح پایین بوده که برای کسب و کارهای کوچک و ضعیف بکار میرود.تا 64 گیگابایت حافظه رم را پشتیبانی نموده و تا فضای 24 ترابایت فضای دیسک را پشتیبانی میکند.این سرور از پردازنده های اینتل سری Skylake پشتیبانی به عمل می آورد.سرور ML30 شرکت hp که یک سرور tower یا ایستاده  بحساب می آید نیز مناسب دفاتر و موسسات کوچک که نیاز به قدرت پردازشی بالا ندارند میباشد و یا برای کسانی که نیاز دارد آنرا جایگزین کیس شخصی خود در خانه کنند.پشتیبانی از 64 گیگابایت رم ، پردازنده های رده پایین Xeon و 48 ترابایت فضای دیسک از قابلیت های این سرور خوش دست میباشد.

 

سرور اچ پی ML350 G9

سرور اچ پی مدل ML350 G9

سرور hp سری G9

آخرین نسل سرورهای hpGeneration9 ،  یا G9 میباشد که نسبت به نسل های قبل خود مانند G8 پیشرفت های چشمگیری داشته است. عبارت g یا generation در سرورهای hp معرف یک سری قابلیتهای جدید در سرور میباشد. در زیر به طور خلاصه به تعدادی از این قابلیت ها اشاره شده است :

  • توانایی ارائه یک میلیون IOPS  بوسیله کنترلر 12Gb/s  که در  سری g9 معرفی شده است.
  • معرفی رم های DDR4  با فرکانس 2133 MHZ  که 60 درصد سریع تر از رم های DDR3  میباشد.
  • پشتیبانی از کارت شبکه 40G بطوری که در نسل G8  حداکثر سرعت 10G  پشتیبانی میشد.
  • معرفی کنترلر دیسک smart array  با سرعت 12 Gb/s در مقایسه با نسل قبلی خود که 6 Gb/s  میباشد.
  • پشتیبانی از کارت شبکه های پرسرعت FlexibleLOM تا 20 گیگابیت در ثانیه و پشتیبانی از قابلیت های NPAR و RoCE در کارت شبکه های جدید. توضیح اینکه که NPAR یا NIC Partitioning قابلیتی است که باعث میشود یک پورت فیزیکی کارت شبکه به چهار کارت شبکه مجازی تبدیل شود و به سیستم عامل معرفی شود.هر یک از این کارت شبکه های مجازی دقیقا مانند یک کارت شبکه فیزیکی واقعی عمل میکند. کاربرد این کارت شبکه ها بیشتر در مجاری سازی سرور میباشد.

  • مدیریت ، آپدیت و مانیتورینگ ساده تر سرور از طریق نرم افزار HP OneView

  • پشتیبانی از Tunnel offload در شبکه هایی که از VXLAN و NVGRE استفاده میکنند.

  • پشتیبانی از ویندوز سرور 2016 

در حال حاضر پرکاربردترین و پراستفاده ترین سرورهای  hpسرور DL380 G9  میباشد  که از نوع رکمونت   بوده ، حاوی 24 اسلات رم بوده و تا 3 ترابایت رم را پشتیبانی میکند و برای اکثر مصارف پردازشی از جمله مجازی سازی سرور یا virtualization  مناسب میباشد. یکی دیگر از سرورهای پرقدرت  hp سرور DL580 G9  میباشد که دارای توان پردازشی و محاسباتی بیشتری از DL380 G9  بوده و فضای بیشتری را در رک اشغال میکند. در زیر بطور خلاصه به تعدادی از مشخصات و قابلیتهای این دو سرور اشاره میگردد :

مشخصات سرور HP ProLiant DL580 Gen9 

  • پشتیبانی از 4 سوکت پردازنده Intel® Xeon® E7-4800/8800 v4/v3 با توان پردازشی بالا
  • مجهز به 96 اسلات DIMM و پشتیبانی از 6TB  حافظه رم
  • مجهز به 9 اسلات PCIe Gen 3.0  که همین مورد اشاره به پهنای باند بالای I/O  این سرور دارد.
  • مناسب محیط ها و برنامه هایی که توان پردازشی بسیار بالا نیاز دارند و همچنین پایگاه های داده
  • استفاده از ماژول های رم HPE DDR4 2400 MHz که پهنای باند بالایی را برای برنامه های مختلف ایجاد میکند
  • استفاده از ماژول Trusted Platform Module (TPM) 2.0  جهت محافظت از تنظیمات و پیکره بندی سخت افزاری سرور
  • پشتیبانی از SAS SSD دیسک  با اینترفیس 12G
  • پشتیبانی از HBA   (کارت های مخصوص اتصال سرور به استوریج با سرعت  (32G
  • مجهز به دو اسلات MicroSD USB   جهت نصب کارت حافظه برای بوت سیستم (برای مثال نصب ESXi )

 

سرور dl580 g9

نمایی از سرور dl580 g9

مشخصات سرور HP ProLiant DL380 Gen9

  • پشتیبانی از 2 سوکت پردازنده  Intel® Xeon® E5-2600 v3 با حداکثر 22 هسته پردازشی 
  • دارای 24 اسلات DIMM  و پشتیبانی از 3TB  رم با استفاده ار ماژول های 128GB  از نوع DDR4
  • قابلیت ارائه فضای ذخیره سازی 52TB  روی 26 دیسک از نوع 2TB
  • قابلیت استفاده از درایوهای SSD  از نوع NVMe  با iops  بسیار بالا

سرور dl380 g9

نمای روبرو از سرور hp dl380 g9

 

در زمینه تجهیزات شبکه نیز شرکت hp تجهیزات مختلفی در زمینه های مختلف شبکه ارائه کرده است که میتوان به اکسس پوینتهای aruba  و انواع و اقسام سوئیچ لایه 2 و لایه 3 و ... اشاره کرد. کارشناسان سیسکو پردازش با دارا بودن تخصص و دانش فنی در زمینه نصب و راه اندازی سرور hp ، آمادگی خود را در خصوص ارائه مشاوره تخصصی  جهت خرید تجهیزات hp و کلیه خدمات سرورهای hp  به شرح زیر اعلام میدارد :

  • فروش سرور hp
  • تظیم Raid و ILO  در سرورهای hp
  • نصب و راه اندازی انواع سیستم عامل ویندوز ، لینوکس و VMware ESXi  روی سرورهای hp
  • پیاده سازی مجازی سازی سرور و مجازی سازی شبکه روی سرورهای hp
  • آپدیت کلیه سرورهای hp  با استفاده از hp service pack

با سیسکو پردازش ، شبکه را مدرن تجربه کنید.

مقالات سرور hp
مجازی سازی سرور با  VMware vSphere 6.7

مجازی سازی سرور با VMware vSphere 6.7

محصول vSphere شرکت VMware یکی از برترین بسترهای پیاده سازی کلود و مجازی سازی میباشد که دارای ویژگیهای بسیار جذابی در مدیریت دیتاسنترهای بزرگ میباشد. آخرین نسخه مجازی سازی دیتاسنتر (مجازی سازی سرور ) شرکت VMware ، نسخه VMware vSphere 6.7  میباشد که دارای قابلیتهای جدیدی بوده و نسبت به نسخه های قبل از خود تغییرات چشمگیری داشته است.این محصول نسخه ارتقاء یافته نسخه قبلی خود یعنی vSphere 6.5  میباشد که در زیر به مهمترین قابلیتها و ویژگی های آن اشاره خواهیم کرد :

  • معرفی VMware vSAN 6.7 همزمان با معرفی نسخه VMware vSphere 6.7 : تکنولوژی vsan یا virtual san راهکاری میباشد که بوسیله آن معماری sds یا software-define storage در بستر vSphere پیاده سازی میشود.vsan بصورت hyperconverged میباشد به این معنا که ماژول مربوط به vsan در داخل کرنل vmware esxi اجرا میشود و همین باعث میشود بازدهی آن بالا باشد.در vsan بوسیله هارددیسک های لوکال موجود روی سرورها ، یک pool و مجموعه ای از دیسکها تشکیل یک shared storage را میدهند بطوری که مارا از خرید استوریج های san گران قیمت بی نیاز میکنند.

 

  • معرفی vSphere Client با پشتیبانی از HTML5  : در هنگام اتصال به vCenter که حدود 90 درصد قابلیتهای vCenter Web Client را دارد.اینترفیس vSphere Client ، ریسپانسیو بوده و مدیریت کامپوننتهای دیگر vSphere  مانند NSX ، VUM ، vSAN  و دیگر محصولات به راحتی امکان پذیر است.

 

  • بهبود قابلیتهای VAMI  یا vSphere Appliance Management Interface  : قابلیت VAMI یک وب اینترفیس مدیریتی برای vcenter بحساب می آید.بوسیله VAMI یک سری از task های اولیه مانند مانیتورینگ vcenter ، تنظیمات شبکه ، تنظیمات تایم سرور یا NTP و آپدیت کردن از طریق patch ها انجام میگیرد.برای دسترسی به VAMi از این آدرس https://10.0.0.22:5480  استفاده میباشد که در اینجا فرض شده است آدرس ip سرور vcsa آدرس 10.0.0.22 میباشد و پورت مربوطه نیز 5480 میباشد.

 

  • بهبود قابلیتهای Backup  از vCenter  با معرفی قابلیت native scheduler

 

  • معرفی قابلیت ESXi quick boot : قابلیت quick boot در ورژن 6.7 از محصول vSphere  باعث شده تا با ریست کرده هایپروایزر ESXi ، فقط هایپروایزر ریست شود و سرور بصورت سخت افزاری ریستارت نشود. ( ریستارت شدن کرنل ESXi ) این قابلیت باعث شده در هنگام ریست esxi ، نیاز به ریست کامل سرور فیزیکی نباشیم زیر همانطور که میدانیم در ریستارت سرورهایی مثل سرور hp زمان بالا آمدن دستگاه گاهی خیلی طول میکشد و همین موضوع باعث down time برای ما میگردد.

 

  • معرفی ویژگی vSphere Persistent Memory : قابلیت Persistent Memory یا PMEM به تکنولوژی اشاره دارد که به حافظه های خاص از DRAM که از نوع NVM یا Non-volatile Memory هستند اشاره دارد.در این نوع از حافظه ها بدلیل وجود چیپست  nand flash درون خود در هنگام قطع برق یا crash کردن سرور ، اطلاعات حافظه از بین نمیرود.اگر به اپلیکیشن هایی سروکار داریم که به کمترین latency و تاخیر از حافظه سرور نیاز دارند میتوان از این تکنولوژی استفاده کرد.از PMEM در 2 حالت میتوان استفاده کرد.یا بصورت vPMemDisk میباشد یعنی حالتی شبیه datastore در vmware برایمان ایجاد میکند و یا بصورت vNVDIMM مورد استفاده قرار میگیرد که در این حالت حافظه رم مربوطه مستقیم به یک ماشین مجازی که به این قابلیت نیاز دارد اختصاص داده میشود.

 

  • معرفی Virtual Hardware  ورژن 14 : virtual hardware ورژنی میباشد که پس از ارتقاء نسخه vsphere و  esxi  تغییر میکند و معرف یک سری از قابلیتها و توانمندی های جدید برای ماشین مجازی نصب شده میباشد.یعنی ممکن است قابلتهای سخت افزاری جدیدی روی سرور موجود باشد ولی بدلیل اینکه نسخه virtual hardware آن قدیمی میباشد نمیتواند از آنها استفاده کند. در vSphere 6.7 که آخرین نسخه vSphere میباشد نسخه virtual hardware مقدار 14 بوده که باعث شده تا بتوان از قابلیتهایی مانند کنترلر حافظه های NVDIMM ، دیوایسهای NVDIMM و Virtual TPM برای ماشین مجازی بهره برد.

 

  • ایجاد بهبود هایی در قابلیت Instant clone : این قابلیت بیشتر در مجازی دسکتاپ با vmware horizon کاربرد داشته و باعث میشود سریعا یک ماشین مجازی را ایجاد نماییم.instant clone خیلی شبیه linked clone بوده و هر دو هنگام ایجاد ماشین مجازی از دیسک parent یا والد برای ایجاد ماشین جدید استفاده میکنند.در intant clone  همین اتفاقی که برای دیسک می افتد که توضیح داده شد برای حافظه ماشین مجازی نیز می افتد.instant clone  خیلی سریعتر و در حد چندین ثانیه بیشتر طول نمیکشد تا انجام گیرد .

 

  • رمزنگاری اطلاعات در زمان vMotion :  هنگامی که یک vm  از یک vCenter  به vCenter  دیگر مهاجرت یا migrate  میکند.به اصطلاح دیتای vMotion  در بین دو vCenter instance رمز و encrypt میشود و این موضوع باعث میشود اطاعات مربوط به ماشین مجازی در زمان انتقال قابل شنود نباشد.

 

  • قابلیت suspend and resume  در ماشین های مجازی که از vGPU  استفاده میکنند : قابلیت vGPU یا virtual GPU ویژگی میباشد که در آن ما قادرخواهیم بود یک GPU یا هسته پردازشی گرافیکی را به چندین GPU جدا تقسیم بندی کنیم بطوری که چندین vm  بتوانند از آنها استفاده کنند.یعنی تبدیل یک هسته GPU به چندین GPU مجازی و اختصاص به ماشین های مجازی

 

  • پیاده سازی حالت EVC  یا Enhanced vMotion Compatibility بصورت per-vm  : در داخل کلاستر که این مورد در ورژن های قبلی امکان پذیر نبود.

 

  • معرفی Virtual TPM 2.0 : قابلیت TPM یا Trusted Platform Module یک چیپست امنیتی در  کامپبوترها یا سرورها میباشد تا یک سری از فرایندهای امنیتی را مورد بررسی قرار دهد.TPM در حقیقت یک روش رمزنگاری بر پایه چیپست سخت افزاری میباشد.TPM وابستگی به سیستم عامل نداشته و از این حیث هیچ تاثیرپذیری از روی سیستم عامل روی آن وجود ندارد.درون TPM کلیدهای رمزنگاری RSA ذخیره شده که این اجازه را میدهد پسوردها و certificate ها بصورت امن نگهداری شوند. ما این سطح امنیتی را میتوانیم برای تک تک ماشین های مجازی تعریف کرده و اعمال کنیم.

 

  •  قابلیت Cross-Cloud Cold and Hot Migration : این قابلیت که در  بحث hybrid cloud مطرح میشود باعث میشود تا با استفاده از مفهوم cross-vcenter که در نسخه 6 از vSphere مطرح شد بتوانیم بین دو سرور مختلف vcenter که میتوانند در  2 کلاد متفاوت میباشند اعمالی مانند vMotion یک ماشین مجازی و یا clone از یک ماشین مجازی را داشته باشیم.یعنی مثلا بتوانیم یک ماشین مجازی را از یک vcenter و درون یک کلاد به یک کلاد دیگری منتقل کنیم.
Print
16733 رتبه بندی این مطلب:
4.6

نوشتن یک نظر

افزودن نظر

x